Treku Aura Opbergkast

By Angel Martí & Enrique Delamo

Omschrijving

De Treku Aura Opbergkast is een ontwerp van Angel Martí & Enrique Delamo. De kast uit de Aura serie is een prachtige verschijning. Het fijne lijnenspel in combinatie met uitgesproken kleuren zorgt voor een bijzonder geheel. Het design van de kast doet een beetje retro aan dankzij traditionele invloeden, maar heeft een modern ‘aura’ door het gebruik van moderne kleuren en materialen. De kast is helemaal naar uw eigen smaak samen te stellen, van de afwerking tot en met de indeling. Ga daarbij uit van vier stappen: kies de afmetingen, kies het onderstel, stel de indeling van de kast samen en bepaal of u extra hangende kasten boven de kast wilt. De maximale breedte en hoogte zijn afhankelijk van elkaar en verschillen dus per module. De kleinste module begint bij 64 centimeter breed en gaat tot maximaal 320 centimeter. In de hoogte begint dit bij 32 centimeter en gaat deze in stappen van 16 centimeter omhoog tot maximaal 128 centimeter. Houd er rekening mee dat dit binnenmaten betreft en er zowel in hoogte als breedte nog 4 centimeter bijkomt.

Zodra u de afmeting weet, volgt stap 2: de keuze van het onderstel. Deze is verkrijgbaar in een metalen variant, een houten variant of met kleine kunststof pootjes die de kast net van de grond tillen. En dan het leukste, maar misschien wel het lastigste gedeelte: de indeling. Afhankelijk van waar u de kast voor gaat gebruiken kiest u voor grote of juist meerdere kleine vakken, zet u servies misschien liever veilig achter een schuifdeurtje en voegt u voor het gemak een paar lades toe. Al deze onderdelen kunnen gelakt worden in een leuk kleurtje of voorzien worden van houtfineer (naturel eiken, sega eiken, tobacco, naturel walnoot of dark sega). Tot slot is het mogelijk om het geheel uit te breiden met hangende kasten boven het meubel, gaaf! Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes, dat geeft stof tot nadenken. Wij helpen u daar graag bij en nodigen u uit om in de winkel uw wensen met ons te bespreken en samen uw gepersonaliseerde kast samen te stellen. Intussen kunt u ook de Aura configurator gebruiken, zodat u alvast wat kunt experimenteren.

De Aura Opbergkast maakt deel uit van de bijzondere collectie van Treku. Dit familiebedrijf is inmiddels in handen van de derde generatie, maar werd ooit opgericht in 1947 door Jesus Aldabaldetreku, van wie de bedrijfsnaam uiteindelijk is afgeleid. Treku begon zijn werkplaats in het kustplaatsje Zarautz, een dorp dat zich kenmerkt door een lange traditie in houbewerking en meubelmakerij. Kwaliteit staat bij het designlabel voorop en wordt gewaarborgd in alle lagen van het productieproces. Angel en Enrique werken als duo sinds 2010 voor Treku en hebben naast de Aura collectie ook de Dúo collectie ontworpen.

Bekijk alle Treku Aura kasten

Treku Aura Opbergkast


✓ Combineert traditionele en moderne invloeden
✓ Naar eigen smaak samen te stellen
✓ Verschillende houtsoorten en kleuren
✓ Maximaal 320 cm. breed en 128 cm. hoog
✓ Diepte: 47 cm.
✓ Design: Angel Martí & Enrique Delamo

Hieronder hebben wij enkele varianten voor u direct bestelbaar gemaakt. Via de offerteknop kunt u contact met ons opnemen om uw eigen wensen door te geven.

Vragen over de Aura Opbergkast van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Treku Aura Opbergkast.

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Angel Martí & Enrique Delamo
Garantie 2 jaar
Merk Treku

Aura A10-2 Opbergkast

b. 132 x h. 125 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.035

Aura A10-3 Opbergkast

b. 132 x h. 102 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.297

Aura Opbergkast

Richtprijs

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.400

Aura A10 Opbergkast

b. 132 x h. 141 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.786

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit