Artifort Ondo Bank

By René Holten

Omschrijving

De ArtifortOndo Bank is ontworpen door de Nederlandse ontwerper René Holten. Het bijzondere en krachtige design is een ware toevoeging in grote open ruimtes als entrees, wachtruimtes en galerieën. De bank kenmerkt zich door de organische lijnen die ontstaan door de zitting en rug die vloeiend overlopen in de zachte armleuningen. Het ranke onderstel laat het lijken alsof de bank zweeft. Door het artistieke lijnenspel zal de Ondo Bank in elke setting de show stelen.

De artistieke Ondo Bank bestaat uit een zeer hoogwaardige constructie. Stalen veren zijn gecombineerd met polyurethaan-vormschuim en dacron. Deze combinatie garandeert een uitmuntend zitcomfort en een lange levensduur. De armen, zitting en rugleuning zijn vervaardigd uit één stuk vormschuim. De Ondo Bank is 225 centimeter breed, 76 centimeter diep en de totale hoogte is 70 centimeter. De zithoogte bedraagt 40 centimeter en de armhoogte 56 centimeter.

Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign een aantal varianten geselecteerd welke direct bestelbaar zijn. Interesse in een andere stoffering of afwerking? Neem dan gerust contact op met onze interieurstylisten of kom eens langs in een van onze designwinkels. Wij kijken graag mee naar de mogelijkheden.

Artifort Ondo Bank


✓ Bijzonder en krachtig design
✓ Dutch design
✓ Artistiek en organisch lijnenspel
✓ Hoogwaardige constructie

Vragen over de Ondo Bank van Artifort?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artifort Ondo Bank.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer René Holten
Garantie 2 jaar
Merk Artifort
Diepte / Lengte 76 cm.
Breedte 225 cm.
Hoogte 70 cm.
Opties Gestoffeerd, Met arm
Hoogte arm 56 cm.
Zithoogte 40 cm.

Ondo Bank

Tonus 0634 - Chroom

Levertijd: 6 - 10 weken
€ 4.739

Ondo Bank

Tonus 0130 - Chroom

Levertijd: 6 - 10 weken
€ 4.739
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit