Artifort Nina Barkruk

By René Holten

Omschrijving

De ArtifortNina Barkruk is ontworpen door de Nederlandse ontwerper René Holten en is een ware toevoeging voor aan de bar, zowel in thuissettingen als in horecagelegenheden. De barkruk kenmerkt zich door de C-vormige rugleuning die op een natuurlijke manier steun biedt aan het lichaam. Hierdoor is de Nina Barkruk ideaal om ontspannen na te tafelen, maar ook om in een actieve zithouding te kunnen werken.

De Nina Barkruk heeft een draaibare schijf met een retourmechanisme als voet. Deze kan worden afgewerkt met een poedercoating in een van de standaard Artifort kleuren. Optioneel kan de schijfvoet worden afgewerkt in gepolijst aluminium met een chromen zuil. Het onderstel beschikt over een voetensteun waar de voeten op kunnen rusten waardoor u ontspannen plaats kunt nemen. De barkruk heeft een diepte van 62 centimeter, een breedte van 62 centimeter en is verkrijgbaar in drie verschillende zithoogtes 60 centimeter, 70 centimeter en 80 centimeter.

Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign een aantal varianten geselecteerd welke direct bestelbaar zijn. Interesse in een andere stoffering of afwerking? Neem dan gerust contact op met onze interieurstylisten of kom eens langs in een van onze designwinkels. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Artifort Nina Barkruk


✓ Elegante uitstraling
✓ C-vormige rugleuning
✓ Hoog comfort
✓ Ontspannen voetensteun

Vragen over de Nina Barkruk van Artifort?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artifort Nina Barkruk.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer René Holten
Garantie 2 jaar
Merk Artifort
Diepte / Lengte 62 cm.
Breedte 62 cm.
Hoogte 92/102/112 cm.
Opties Draaibaar, Gestoffeerd
Zithoogte 60/70/80 cm.

Nina Barkruk

Divina 0636 - Chroom - zh. 80 cm.

Levertijd: 6 - 10 weken
€ 1.216

Nina Barkruk

Elmosoft 99999 - Chroom - zh. 70 cm.

Levertijd: 6 - 10 weken
€ 1.404

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit