Arte Timber Behang

By Arte Studio

Omschrijving

Het Arte Timber Behang is een ontwerp van Arte Studio. Dit behang is onderdeel van de Cameo collectie, welke is geïnspireerd op de onvolmaaktheden van het leven en de natuur. Door de uitstraling van de vloeiende structuur van houtnerven geeft dit behang een warm en harmonieus gevoel wanneer u de ruimte binnenstapt. Timber is ontworpen door middel van een door Arte zelf ontwikkelde techniek, waarbij reliëf wordt gecreëerd met metaalinkten. Hierdoor ontstaat een diepte in het behang dat zorgt voor een verruimend effect. Plaats het behang verticaal om hoogte te creëren, of juist horizontaal als u uw ruimte optisch groter wil laten lijken. Kies uit de kleuren Copper, Deep Taupe, Frost White of Warm Stone.

Het Timber behang is niet alleen prachtig om te zien, maar is ook van uitstekende kwaliteit. Het is dan ook goed bestand tegen licht en is het afwasbaar. Meer informatie over het behang en hoe u het moet plaatsen vindt u in de bijgevoegde PDF-bestanden. Wilt u uitrekenen hoeveel rollen behang u nodig heeft voor uw muur? Gebruik dan de behangcalculator van Arte. De website van Arte kunt u tevens raadplegen voor het bekijken van instructievideo’s over hoe u behang horizontaal plaatst.

De afmeting van een rol is 8,5 x 0,7 meter.

Arte Timber Behang


✓ Vier verschillende kleuren
✓ Natuurlijk patroon
✓ Behang op vlies
✓ Rechte aanzet 64 centimeter
✓ Lichtbestendig en afwasbaar

Vragen over het Timber Behang van Arte?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Arte Timber Behang.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Designer Arte Studio
Jaartal 2022
Garantie 2 jaar
Merk Arte
Diepte / Lengte 850 cm.
Breedte 70 cm.

Timber Behang

54040A

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 189

Timber Behang

54041A

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 189

Timber Behang

54043A

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 189

Timber Behang

54044A

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 189

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit