Arte Pyramid Behang

By Arte Studio

Omschrijving

Het Arte Pyramid Behang is een ontwerp van Arte Studio. Het behang is onderdeel van de Focus collectie, een collectie van intrigerende dessins met dynamische geometrische figuren en speelse lichtreflecties waarmee Arte uw muren tot leven wekt. Met het Pyramid behang nodigt Arte u uit in het oude Egypte, dit design doet u wellicht ook denken aan een kunstwerk van de Nederlandse kunstenaar Escher. Het behang speelt met geometrische piramideachtige vormen, die door de verschillende tinten een illusie van diepte creëren. Met deze subtiele details en het diepe reliëf in het vinylbehang krijgt elke muur die u met dit behang aanbrengt een prachtig 3D-effect.

Niet alleen maakt het Pyramid behang een verbluffende indruk in uw interieur, ook is deze van uitstekende kwaliteit vervaardigd. Zo is dit behang goed bestand tegen licht en is het afwasbaar. Meer informatie over het behang en hoe u het moet aanbrengen vindt u in de bijgevoegde Pdf-bestanden. Wilt u uitrekenen hoeveel rollen behang u nodig heeft voor uw muur? Gebruik dan de behangcalculator van Arte. De website van Arte kunt u tevens raadplegen voor het bekijken van instructievideo’s over hoe u behang met een verspringende aanzet plaatst.

Afmeting rol: 10,05 x 0,70 meter

Arte Pyramid Behang


✓ 4 verschillende kleuren
✓ Invloeden uit het oude Egypte
✓ Vinyl op papier
✓ Aanzet: Rechte aanzet 70 cm.
✓ Lichtbestendig en afwasbaar

Vragen over het Pyramid Behang van Arte?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Arte Pyramid Behang.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Papier
Designer Arte Studio
Merk Arte
Breedte 70
Hoogte 1005
Bijlagen Productinformatie Behanginstructies

Pyramid Behang

26500

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 139

Pyramid Behang

26501

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 139

Pyramid Behang

26502

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 139

Pyramid Behang

26503

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 139

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit