Arte Scenery Behang

By Arte Studio

Omschrijving

Het Arte Scenery behang is een ontwerp van Arte Studio. Het behang is onderdeel van de Curiosa collectie, een collectie vol dessins geïnspireerd op exotische snuisterijen, wilde dieren en natuurelementen. Met de Curiosa collectie ontdekt u uw innerlijke wanderlust. U hoeft geen kilometers te reizen om de flora en fauna van exotische gebieden te ontdekken, u kunt er met dit behang al in uw eigen huiskamer van genieten. Een van de prachtige dessins uit deze exotische collectie is het Scenery behang. Met dit behang lijkt het net alsof er een bladzijde uit een historisch boek op uw muur gedrukt staat. Door de mooie eenvoud van het Japanse platteland, de gedetailleerde architectuur en de diverse personages vormt het geheel een uitgebreid en visueel interessant verhaal. Het Scenery behang is gedrukt op een zachte linnenstructuur en brengt veel warmte in uw interieur. Met het detailwerk dat dit design te bieden heeft kunt u uw ogen gerust uren de kost geven, zoveel valt er te ontdekken in dit Japanse landschap.

Niet alleen maakt het Scenery behang een verbluffende indruk in uw interieur, ook is deze van uitstekende kwaliteit vervaardigd. Zo is dit behang goed bestand tegen licht en is het afwasbaar. Meer informatie over het behang en hoe u het moet aanbrengen vindt u in de bijgevoegde Pdf-bestanden. Wilt u uitrekenen hoeveel rollen behang u nodig heeft voor uw muur? Gebruik dan de behangcalculator van Arte. De website van Arte kunt u tevens raadplegen voor het bekijken van instructievideo’s over hoe u behang met een verspringende aanzet plaatst.

Afmeting rol: 10,05 x 1 meter

Arte Scenery Behang


✓ 3 verschillende kleuren
✓ Japans landschap
✓ Vinyl op papier
✓ Rechte aanzet 90 cm.
✓ Lichtbestendig en wasbaar

Vragen over het Scenery Behang van Arte?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Arte Scenery Behang.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Papier
Designer Arte Studio
Merk Arte
Breedte 100
Hoogte 1005
Bijlagen Productinformatie Behanginstructie

Scenery Behang

13560

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 179

Scenery Behang

13561

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 179

Scenery Behang

13562

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 179

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit