Arte Lotus Behang

By Arte Studio

Omschrijving

Het Arte Lotus behang is een ontwerp van Arte Studio. Het behang is onderdeel van de Curiosa collectie, een collectie vol dessins geïnspireerd op exotische snuisterijen, wilde dieren en natuurelementen. Met de Curiosa collectie ontdekt u uw innerlijke wanderlust. U hoeft geen kilometers te reizen om de flora en fauna van exotische gebieden te ontdekken, u kunt er met dit behang al in uw eigen huiskamer van genieten. Een van de kleurrijke dessins uit deze exotische collectie is het Lotus Behang. Als ode aan de chinoiserie neemt de Lotus u mee op een rondreis door Japan. In het design kunt u de prachtige paradijsvogels, pauwen en lelies terugvinden die Japan rijk is. De voelbare structuur van het behang geeft de wand een extra dimensie.

Niet alleen maakt het Lotus behang een verbluffende indruk in uw interieur, ook is deze van uitstekende kwaliteit vervaardigd. Zo is dit behang goed bestand tegen licht en is het afwasbaar. Meer informatie over het behang en hoe u het moet aanbrengen vindt u in de bijgevoegde Pdf-bestanden. Wilt u uitrekenen hoeveel rollen behang u nodig heeft voor uw muur? Gebruik dan de behangcalculator van Arte. De website van Arte kunt u tevens raadplegen voor het bekijken van instructievideo’s over hoe u behang met een verspringende aanzet plaatst.

Afmeting rol: 10,05 x 1 meter

Arte Lotus Behang


✓ 3 verschillende kleuren
✓ Exotische ode aan de Chinoiserie
✓ Vinyl op papier
✓ Verspringende aanzet 90/45 cm.
✓ Lichtbestendig en wasbaar

Vragen over het Lotus Behang van Arte?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Arte Lotus Behang.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Papier
Designer Arte Studio
Merk Arte
Breedte 100
Hoogte 1005
Bijlagen Productinformatie Behanginstructie

Lotus Behang

13500

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 189

Lotus Behang

13501

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 189

Lotus Behang

13502

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 189

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit