Arte Grove Behang

By Arte Studio

Omschrijving

Het Arte Grove behang is een ontwerp van Arte Studio. Het behang is onderdeel van de Curiosa collectie, een collectie vol dessins geïnspireerd op exotische snuisterijen, wilde dieren en natuurelementen. Met de Curiosa collectie ontdekt u uw innerlijke wanderlust. U hoeft geen kilometers te reizen om de flora en fauna van exotische gebieden te ontdekken, u kunt er met dit behang al in uw eigen huiskamer van genieten. Een van de kleurrijke dessins uit deze exotische collectie is het Grove behang. Met dit design haalt u uw eigen botanische tuin in huis en waant u zich in de tropische overvloed die de natuur te bieden heeft. Het behang is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en is bedrukt met prachtige tropische planten in verschillende vormen en maten. De voelbare structuur van het behang geeft de wand een extra dimensie.

Niet alleen maakt het Grove behang een verbluffende indruk in uw interieur, ook is deze van uitstekende kwaliteit vervaardigd. Zo is dit behang goed bestand tegen licht en is het afwasbaar. Meer informatie over het behang en hoe u het moet aanbrengen vindt u in de bijgevoegde Pdf-bestanden. Wilt u uitrekenen hoeveel rollen behang u nodig heeft voor uw muur? Gebruik dan de behangcalculator van Arte. De website van Arte kunt u tevens raadplegen voor het bekijken van instructievideo’s over hoe u behang met een verspringende aanzet plaatst.

Afmeting rol: 10,05 x 1 meter

Arte Grove Behang


✓ 3 verschillende kleuren
✓ Natuur bij u in huis
✓ Vinyl op papier
✓ Verspringende aanzet 90/45 cm
✓ Lichtbestendig en wasbaar

Vragen over het Grove Behang van Arte?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Arte Grove Behang.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Papier
Designer Arte Studio
Merk Arte
Breedte 100
Hoogte 1005
Bijlagen Productinformatie Behanginstructie

Grove Behang

13522

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 189

Grove Behang

13521

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 189

Grove Behang

13520

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 189

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit