Arte Euphoria Behang

By Arte Studio

Omschrijving

Het Arte Euphoria behang is een ontwerp van Arte Studio. Het behang is onderdeel van de Curiosa collectie, een collectie vol dessins geïnspireerd op exotische snuisterijen, wilde dieren en natuurelementen. Met de Curiosa collectie ontdekt u uw innerlijke wanderlust. U hoeft geen kilometers te reizen om de flora en fauna van exotische gebieden te ontdekken, u kunt er met dit behang al in uw eigen huiskamer van genieten. Een van de vrolijke dessins uit deze exotische collectie is het Euphoria behang. Dit behang bestaat uit een overvloed aan bloemen en planten, die in een aparte stijl zijn vormgegeven. In deze kleurrijke compositie valt veel te zien en wanneer u goed kijkt, kunt u ook enkele exotische vogels spotten tussen de flora. Het Euphoria behang is gedrukt op een zacht linnenstructuur en brengt veel warmte in uw interieur.

Niet alleen maakt het Euphoria behang een verbluffende indruk in uw interieur, ook is deze van uitstekende kwaliteit vervaardigd. Zo is dit behang goed bestand tegen licht en is het afwasbaar. Meer informatie over het behang en hoe u het moet aanbrengen vindt u in de bijgevoegde Pdf-bestanden. Wilt u uitrekenen hoeveel rollen behang u nodig heeft voor uw muur? Gebruik dan de behangcalculator van Arte. De website van Arte kunt u tevens raadplegen voor het bekijken van instructievideo’s over hoe u behang met een verspringende aanzet plaatst.

Afmeting rol: 10,05 x 1 meter

Arte Euphoria Behang


✓ 3 verschillende kleuren
✓ Kleurrijke compositie
✓ Vinyl op papier
✓ Verspringende aanzet 90/45cm
✓ Lichtbestendig en wasbaar

Vragen over het Euphoria Behang van Arte?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Arte Euphoria Behang.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Papier
Designer Arte Studio
Merk Arte
Breedte 100
Hoogte 1005
Bijlagen Productinformatie Behanginstructie

Euphoria Behang

13550

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 179

Euphoria Behang

13551

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 179

Euphoria Behang

13552

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 179

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit