Arte Delight Behang

By Arte Studio

Omschrijving

Het Arte Delight behang is een ontwerp van Arte Studio. Het behang is onderdeel van de Curiosa collectie, een collectie vol dessins geïnspireerd op exotische snuisterijen, wilde dieren en natuurelementen. Met de Curiosa collectie ontdekt u uw innerlijke wanderlust. U hoeft geen kilometers te reizen om de flora en fauna van exotische gebieden te ontdekken, u kunt er met dit behang al in uw eigen huiskamer van genieten. Een van de vrolijke dessins uit deze exotische collectie is het Delight behang. Dit behang wordt vormgegeven door een mooie bloemenprint en is een florale lust voor het oog. De kleurrijke bloemenprint lijkt geborduurd op het behang en geeft de ruimte een stijlvolle vintage look.

Niet alleen maakt het Delight behang een verbluffende indruk in uw interieur, ook is deze van uitstekende kwaliteit vervaardigd. Zo is dit behang goed bestand tegen licht en is het afwasbaar. Meer informatie over het behang en hoe u het moet aanbrengen vindt u in de bijgevoegde Pdf-bestanden. Wilt u uitrekenen hoeveel rollen behang u nodig heeft voor uw muur? Gebruik dan de behangcalculator van Arte. De website van Arte kunt u tevens raadplegen voor het bekijken van instructievideo’s over hoe u behang met een verspringende aanzet plaatst.

Afmeting rol: 10,05 x 0,70 meter

Arte Delight Behang


✓ 3 verschillende kleuren
✓ Vintage look
✓ Vinyl op vlies
✓ Rechte aanzet 64 cm.
✓ Lichtbestendig en wasbaar

Vragen over het Delight Behang van Arte?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Arte Delight Behang.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Papier
Designer Arte Studio
Merk Arte
Breedte 70
Hoogte 1005
Bijlagen Productinformatie Behanginstructie

Delight Behang

13540

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 139

Delight Behang

13541

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 139

Delight Behang

13542

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 139

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit