Arte Gazelle Behang

By Arte Studio

Omschrijving

Het Arte Gazelle behang is een ontwerp van Arte Studio. Het behang is onderdeel van de Avalon collectie, een bijzondere collectie met mystieke prints en natuurlijke materialen, waarmee u de tropische natuur in huis haalt. Genoemd naar het mythische eiland Avalon, waar volgens de sage alles in overvloed bloeit. Het design van het Gazelle behang is geïnspireerd op een prachtig fenomeen wat voorkomt bij de gazelle; er wordt namelijk een schitterend patroon zichtbaar wanneer het zonlicht de hoorn van de gazelle kust. Dit spectaculaire verschijnsel heeft Arte weten te vangen in een prachtig behang, waarin verschillende versies van dit verschijnsel zijn opgenomen in diverse vlakken.

Niet alleen maakt het Gazelle behang een verbluffende indruk in uw interieur, ook is deze van uitstekende kwaliteit vervaardigd. Zo is dit behang goed bestand tegen licht en is het afwasbaar. Meer informatie over het behang en hoe u het moet aanbrengen vindt u in de bijgevoegde Pdf-bestanden. Wilt u uitrekenen hoeveel rollen behang u nodig heeft voor uw muur? Gebruik dan de behangcalculator van Arte. De website van Arte kunt u tevens raadplegen voor het bekijken van instructievideo’s over hoe u behang met een verspringende aanzet plaatst.

Afmeting rol: 10,05 x 1 meter

Arte Gazelle Behang


✓ 5 verschillende kleuren
✓ Schitterend patroon
✓ Vinyl op papier
✓ Vrije aanzet
✓ Lichtbestendig en wasbaar

Vragen over het Gazelle Behang van Arte?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Arte Gazelle Behang.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Papier
Designer Arte Studio
Merk Arte
Breedte 100
Hoogte 1005
Bijlagen Productinformatie Behanginstructie

Gazelle Behang

31520

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 189

Gazelle Behang

31521

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 189

Gazelle Behang

31522

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 189

Gazelle Behang

31523

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 189

Gazelle Behang

31524

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 189

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit