Arco Base 2 Eettafel

By Jorre van Ast

Omschrijving

De Arco Base Eettafel is een ontwerp van Jorre van Ast. De Base tafel wordt door Arco geprofileerd als een no-nonsense tafel; een stevige tafel van duurzame materialen die wel tegen een stootje kan. Toch is hij alles behalve rechttoe rechtaan. Er is goed nagedacht over het model, dat ondanks zijn imposante voorkomen een bepaalde elegantie uitstraalt. Zo bestaat het blad uit twee massieve planken, die in het midden een voor het uiterlijk bepalende gleuf overlaten. Ook het houten onderstel lijkt haast naadloos over te gaan in het met ronde randen afgewerkte beton. Leuk feitje is dat het de eerste tafel is uit Arco’s Local Wood collectie. Dit betekent dat het hout voor deze tafel wordt vergaard uit de regio rondom de fabriek van Arco in Winterswijk. Het gehele proces, van het drogen tot de uiteindelijke productie, vindt lokaal plaats. Natuurlijke ‘imperfecties’ in het hout worden niet gemaskeerd, maar zijn juist in volle glorie te bewonderen in het blad.

De Base tafel heeft een massief naturel eiken blad van ruim 4 centimeter dik, afgewerkt met matte lak (n-lak) welke de open structuur van de tafel behoudt. Hierdoor behoudt het blad zijn natuurlijke uitstraling en zal minder snel krassen, maar is het wel zaak vlekken direct te verwijderen, voor ze de kans krijgen in het blad te trekken. De betonnen voet heeft een natuurlijke lichtgrijze kleur. Er is een mogelijkheid om stroom in het tafelblad te laten verwerken. Zo heeft u altijd de optie om apparaten in de tafel te pluggen.

Online is de tafel in drie afmetingen te bestellen: 240 centimeter breed bij 100 centimeter diep, 280 centimeter breed bij 100 centimeter diep en 320 breed bij 105 centimeter diep. Alle drie de afmetingen hebben een hoogte van 75 centimeter. De hoogte vanaf de onderkant van het tafelblad tot aan de grond bedraagt 72,2 centimeter. Het fijne aan het onderstel van deze tafel is dat deze op 22, 32, 42 of 52 centimeter van de korte zijde gemonteerd kan worden door onze bezorgers. Hierdoor bent u flexibel als het gaat om de hoeveelheid of breedte van uw stoelen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden qua uitvoeringen en afwerkingen? Breng dan eens een bezoekje aan onze winkel.

Arco Base Eettafel


✓ Imposant doch elegant design
✓ Uit de ‘Local Wood’ collectie
✓ Massief naturel eiken
✓ Afgewerkt met een matte lak
✓ Verkrijgbaar in drie afmetingen

Vragen over de Base Eettafel van Arco?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Arco Base Eettafel.
December actie
Ontvang in de maand december een MaMa vaas cadeau in exclusieve mat witte uitvoering bij online aankopen vanaf €2500.
Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Jorre van Ast
Jaartal 2013
Merk Arco
Hoogte 75 cm.
Bijlagen Onderhoudsvoorschriften en garantie

Base 2 Eettafel Eiken

b. 240 x d. 100 cm.

Levertijd: 10 - 12 weken
€ 5.046

Base 2 Eettafel Eiken

b. 280 x d. 100 cm.

Levertijd: 10 - 12 weken
€ 5.458

Base 2 Eettafel Eiken

b. 320 x d. 105 cm.

Levertijd: 10 - 12 weken
€ 6.075

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit