&Tradition Tung JA3 Bijzettafel

By John Astbury

Omschrijving

De &Tradition Tung JA3 Bijzettafel is een monolithisch ontwerp van John Astbury. De ontwerper studeerde antropologie en sociologie in zijn geboorteland Engeland voordat hij naar Zweden verhuisde om productontwerp te studeren. Het bouwen van boten wakkerde zijn liefde voor vakmanschap aan en het spelen van muziek wakkerde zijn passie aan voor het oproepen van emoties door middel van design.

De Britse ontwerper wilde een bijzettafel creëren met een gevoel van monolithische kracht: ‘komt over of doet zich voor als één geheel’. Het resultaat was Tung JA3 Bijzettafel. Een compact stuk dat ondersteund wordt door drie gebogen poten die verwijzen naar de architecturale aanwezigheid van oude pilaren.

De Tung JA3 Bijzettafel is gemaakt van massief MDF dat is gefreesd en gelakt voor een prachtig hoogglans oppervlak. Het hoogglans oppervlak geeft de bijzettafel een luxueuze uitstraling en wordt uitgevoerd in twee perfect te combineren kleuren: Steel Blue en Burgundy Red. De bijzettafel heeft een fijne compacte omvang: de hoogte is 48 centimeter en de diameter is 38 centimeter. Het blad heeft een dikte van 2,8 centimeter. Hierdoor is hij gemakkelijk te verplaatsen en multifunctioneel in te zetten in uw interieur.

&Tradition Tung JA3 Bijzettafel


✓ Architecturaal
✓ Monolithisch ontwerp
✓ Verkrijgbaar in twee hoogglans kleuren
✓ Compact formaat

Vragen over de Tung JA3 Bijzettafel van &Tradition?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de &Tradition Tung JA3 Bijzettafel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Designer John Astbury
Garantie 2 jaar
Merk &Tradition
Hoogte 48 cm.
Diameter 38 cm.

Tung JA3 Bijzettafel

Steel Blue

Levertijd: 1 - 3 weken

Normale prijs: € 480

Special Price € 432

Tung JA3 Bijzettafel

Burgundy Red

Levertijd: 1 - 3 weken

Normale prijs: € 480

Special Price € 432

Meer van dit merk

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit