&Tradition Rely Bureaustoel

By Hee Welling

Omschrijving

De &Tradition Rely Bureaustoel is een ontwerp van Hee Welling. Het eenvoudige silhouet en de ergonomische vormgeving van deze stoel belichamen Welling zijn kenmerkende stijl van minimalisme en functionaliteit. De zitschaal bestaat uit één deel en zorgt met zachte en gebogen vormen voor een fijn zitcomfort. De zitschaal is in hoogte verstelbaar en wordt gedragen door een fraai, sterk vijf-potig draaibaar onderstel met wielen.

Er zijn verschillende varianten van de Rely Bureaustoel verkrijgbaar. In de versie zonder stoffering is de slanke zitschaal volledig gemaakt van gerecycled polypropyleen met 15% glasvezel, wat de stoel naast milieuvriendelijk ook erg sterk maakt. Daarnaast zijn er een aantal varianten met een gestoffeerde zitting en volledig gestoffeerde zitschaal. Gestoffeerde zittingen worden gemaakt met een kern van hout waar een 30 millimeter dikke laag HR schuim op ligt dat wordt omhuld met een mooie stof. Er is een selectie beschikbaar van verschillende stofferingen, waarbij u de zitschaal en de zitting kunt voorzien van een aparte stoffering of een gestoffeerde zitschaal in één kleur. Het vijf-potige onderstel van de bureaustoel is gemaakt van aluminium en kan een gepolijste of zwarte afwerking hebben. De Rely Bureaustoel is direct te bestellen in een aantal verschillende kleurcombinaties. Benieuwd naar welke mogelijkheden er nog meer zijn? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs. Zij helpen u graag verder!

De breedte van de Rely Bureaustoel is 47 centimeter. De diepte van de stoel is 57 centimeter en de hoogte is verstelbaar van 78 tot 92 centimeter. De zithoogte is afhankelijk van het model. De zithoogte van de HW28 is in te stellen van 42 tot 56 centimeter. De zithoogte van de modellen HW29, HW30, HW31 en HW32 is in te stellen van 44 centimeter tot 58 centimeter.

&Tradition Rely Bureaustoel


✓ Minimalistische vormgeving
✓ Kenmerkende stijl van Hee Welling
✓ Zitschaal in diverse (gemixte) stofferingen mogelijk
✓ Ook verkrijgbaar als eetkamerstoel met vierpotig onderstel

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Designer Hee Welling
Jaartal 2020
Garantie 2 jaar
Merk &Tradition
Diepte / Lengte 57 cm
Breedte 47 cm
Hoogte 78 - 92 cm
Zithoogte 42 - 58 cm

Rely Bureaustoel HW28

Red Brown

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 480

Rely Bureaustoel HW29

Black / Re-wool 198

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 575

Rely Bureaustoel HW30

Re-wool 458 / Aluminium frame

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 672

Rely Bureaustoel HW31

Re-wool 718 / Black Frame

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 727

Rely Bureaustoel HW31

Hallingdal 753 / Black Frame

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 796

Rely Bureaustoel HW31

Hallingdal 200 / Aluminium Frame

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 809

Rely Bureaustoel HW32

Ruskin Elk 05 / Noble Leder Cognac

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 865
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit