&Tradition Herman SHY3 Tafellamp

By Signe Hytte

Omschrijving

De &Tradition Herman SHY3 Tafellamp is een artistiek ontwerp van Signe Hytte. De ontwerpster is een purist met een hoofdletter P: ze vindt schoonheid in de absolute essentie van de dingen, waarbij ze alles wil ontdoen van extra’s zonder het essentiële te elimineren. Dat is ook te zien in het prachtige ontwerp van de Herman SHY3 Tafellamp.

De Herman SHY3 Tafellamp is genoemd naar Herman Bang. Het is een eerbetoon aan de blijvende artistieke erfenis van de opmerkelijke Deense auteur en de manier waarop hij zijn leven leidde. Beschouwd als een pionier die licht wierp op slecht verlichte kwesties die de samenleving verkoos te negeren, werd Bang een sleutelfiguur in de moderne doorbraak. Net als zijn verhalen biedt de Herman SHY3 Tafellamp een klein baken van licht met een literaire kwaliteit.

De schoonheid van de lamp straalt een bepaalde luxe uit door de combinatie van verschillende materialen. De lampenkap is gemaakt van mondgeblazen opaalglas en de steel van notenhout dat gesponnen en daarna geolied is. De zware ronde plaat die dient als voet is vervaardigd uit prachtig beige marmer en zorgt ervoor dat de lamp stevig blijft staan. De Herman SHY3 heeft een hoogte van 36 centimeter en een diameter van 25 centimeter. De lengte van het snoer is 200 centimeter. Er kan een E14 lichtbron in geplaatst worden met een maximum van 25 watt.

&Tradition Herman SHY3 Tafellamp


✓ Literaire kwaliteit
✓ Mondgeblazen opaal glas
✓ Rijke materialen
✓ Artistiek

Vragen over de Herman SHY3 Tafellamp van &Tradition?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de &Tradition Herman SHY3 Tafellamp.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Signe Hytte
Garantie 2 jaar
Merk &Tradition
Hoogte 36 cm.
Diameter 25 cm.
Dimbaar Ja, via ingebouwde dimmer
Lichtbron inbegrepen Niet inbegrepen
Kabel Lengte 200 cm.
Soort lichtbron 1x E14 max. 25W.

Herman SHY3 Tafellamp

Walnoot

Levertijd: 1 - 3 weken

Normale prijs: € 411

Special Price € 369,90

Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit