&Tradition Fly SC12 3-zits Bank

By Space Copenhagen

Omschrijving

De &Tradition Fly SC12 3-zits Bank is een ontwerp van de Deense designstudio Space Copenhagen. The Fly-serie is een lounge collectie die bestaat uit twee banken, een fauteuil, twee tafels en een poef. Het doel van deze ongedwongen en hartelijk ogende collectie is om een ode te brengen aan de ontspanning. Dat is gelukt: ieder meubel is ontworpen om zich aan te passen naar de persoonlijke behoeften van de gebruiker. De losse kussens kunnen zo worden verplaatst, dat je haast omarmt wordt als je erin gaat zitten.

In andere opzichten is Fly traditioneel vormgegeven, met elementen van ambachtelijke houtbewerking. De frames van de bank en het fauteuil, met lattenbodems, zijn gemaakt van massief eikenhout en behandeld met witte gepigmenteerde olie of gerookte olie. Dit type materiaal en de bewerking ervan worden alleen maar mooier naarmate ze verouderen.

Fly SC12 Bank is 240 cm. breed, 80 cm. diep en 68.5 cm. hoog, met een zithoogte van 40 cm. De variant die op MisterDesign te zien is bestaat uit een gerookt geolied eiken frame met de stof Hot Madison 093.

Voor de Fly-serie zijn meerdere bekledingsopties, die gecombineerd kunnen worden met de twee frames. Vraag in de winkel of via ons contactformulier naar alle mogelijkheden!

&Tradition Fly SC12 3-zits Bank


✓ Scandinavisch design
✓ Van massief eiken en eikenfineer
✓ Meerdere mogelijkheden voor stoffering
✓ Bevat elementen van ambachtelijke houtbewerking
✓ Onderdeel van de Fly-serie

Vragen over de Fly SC12 3-zits Bank van &Tradition?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de &Tradition Fly SC12 3-zits Bank.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Space Copenhagen
Jaartal 2017
Garantie 2 jaar
Merk &Tradition
Diepte / Lengte 80 cm.
Breedte 240 cm.
Hoogte 65.5 cm.
Zithoogte 40 cm.

Fly SC12

Gerookt geolied / Hot Madison 093

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 6.183

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit