&Tradition Eye Sprei

By All The Way to Paris

Omschrijving

De &Tradition Eye Beddensprei is een ontwerp van All the Way to Paris. De samenwerking tussen &Tradition en het ontwerpduo heeft geleid tot een aantal zachte interieuraccessoires. Volgens beide partijen geven accessoires een ruimte vorm en persoonlijkheid. Ze zorgen ervoor dat een huis aanvoelt als een thuis. Het eigenaardige ontwerp van de Eye Beddensprei is eenvoudig met veel karakter.

De grafische vormgeving van de beddensprei heeft een iconisch figuur. Het oog is een van de zintuigen waarmee we schoonheid kunnen ervaren. All the Way to Paris zegt hierover dat dit figuur voor hen op vele manieren en in vele vormen terugkomt. Achter het gebruik van het oog in het ontwerp van de beddensprei zit ook een poëtische verklaring. Ogen zijn gesloten tijdens de nacht en open overdag. De beddensprei vangt het licht gedurende de dag en legt een accent op de plek die gewoonlijk over het hoofd wordt gezien vlak voor het afsluiten van de dag.

De Eye Beddensprei is gemaakt van organisch katoen. Tussen de twee lagen gekleurde stof van de voor- en achterkant is een extra laag van gewatteerd katoen toegevoegd. Door het toepassen van deze drielaagse techniek is de beddensprei een comfortabele, zachte quilt. Quilten is een handwerktechniek waarbij drie lagen textiel met een doorstiksteek op elkaar genaaid worden.

Er zijn twee verschillende kleuren beschikbaar van de Eye Beddensprei: Brown Earth en Blue Midnight. De eerstgenoemde kleur is een warme terracotta achtige kleur, en de tweede is een rijke donkerblauwe kleur.

De Eye Beddensprei heeft een lengte van 260 centimeter en een breedte van 240 centimeter.

&Tradition Eye Beddensprei


✓ Grafisch ontwerp
✓ Geborduurde lijnen
✓ Comfortabel zacht
✓ Gemaakt van organisch katoen

Vragen over de Eye Beddensprei van &Tradition?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de &Tradition Eye Beddensprei.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer All The Way to Paris
Jaartal 2021
Garantie 2 jaar
Merk &Tradition
Diepte / Lengte 260
Breedte 240

Eye Sprei

Brown Earth

Levertijd: 1 - 3 weken

Normale prijs: € 274

Special Price € 246,60

Eye Sprei

Blue Midnight

Levertijd: 1 - 3 weken

Normale prijs: € 274

Special Price € 246,60

Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit