Foscarini Allegro Assai Hanglamp

By Atelier Oï

Omschrijving

De Foscarini Allegro Assai Hanglamp is een ontwerp van Atelier Oï. Deze prachtige is de grootste broer uit van de Allegretto en Allegro familie. Een hechte familie met lampen van zes verschillende vormen, kleuren en formaten die perfect bij elkaar passen maar ook als individuele lamp een gracieus effect geven aan iedere ruimte. De lamp dankt haar vorm aan de metalen staafjes die aan kleine ringetjes los langs elkaar hangen. Hierdoor maakt de lamp geluid wanneer de staafjes worden aangeraakt en aan dit effect dankt deze muzikale serie dan ook haar naam. De Allegretto’s en Allegro’s hangen met drie dunne draden aan het plafond waardoor de hoekige armatuur de aandacht helemaal naar zich toe trekt.

U kunt kiezen voor een Allegro met geïntegreerde LED-verlichting of voor een uitvoering exclusief lichtbronnen. De lichtbronnen in de uitvoering met geïntegreerd LED zijn een stuk kleiner dan de E27 lichtbronnen die in de normale uitvoering gaan en vallen daardoor minder op in het armatuur. Bij de uitvoering zonder geïntegreerd LED kan het licht van de twee lichtbronnen los van elkaar versteld worden, dat geldt niet voor de geïntegreerde LED-uitvoering. Beide uitvoeringen zijn dimbaar met een wanddimmer, mits in het geval van de uitvoering zonder geïntegreerd LED de juiste dimbare lichtbron wordt gebruikt. De lamp met geïntegreerd LED gebruikt LED van 51 Watt (39,4 COB + 11 Multichip). De andere uitvoering heeft een E27 fitting voor LED Retrofit of Halogeen (100 Watt) en een R7s fitting voor LED Retrofit of Halogeen (230 Watt). De lichtbronnen bij deze uitvoering worden niet standaard meegeleverd

Dit familielid uit de Allegro serie is 136 centimeter hoog en heeft een diameter van tevens 136 diameter. De Allegro Assai Hanglamp is bovendien verkrijgbaar met snoeren van 490 centimeter of met snoeren van maar liefst 10 meter.

Foscarini Allegro Assai Hanglamp


✓ Unieke ‘muzikale’ lamp
✓ Met snoer van 490 of 1000 centimeter
✓ Designer: Atelier Oï
✓ Afmeting: Ø136 x h. 136 cm.

Vragen over de Allegro Assai Hanglamp van Foscarini?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Foscarini Allegro Assai Hanglamp.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Let op: wij monteren deze lamp niet aan het plafond.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Atelier Oï
Garantie 2 jaar
Merk Foscarini
Hoogte 136 cm.
Diameter 136 cm.
Dimbaar Ja, via externe dimmer
IP Waarde IP20
Kabel Lengte 490 of 1000 cm.
Soort lichtbron Incl. LED: 51W (39,4 COB + 11 Multichip) / Excl. lichtbron: 1x R7s LED retrofit of Halogeen 230W + 1x E27 LED retrofit of Halogeen 100W PAR 30

Allegro Assai

snoer 490 centimeter

Levertijd: 2 - 4 weken

Normale prijs: € 6.959

Special Price € 5.567,20

Allegro Assai

Snoer 10 meter

Levertijd: 2 - 4 weken

Normale prijs: € 7.129

Special Price € 5.703,20

Allegro Assai LED

snoer 490 centimeter

Levertijd: 2 - 4 weken

Normale prijs: € 7.414

Special Price € 5.931,20

Allegro Assai LED

Snoer 10 meter

Levertijd: 2 - 4 weken

Normale prijs: € 7.618

Special Price € 6.094,40

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit