Acties & aanbiedingen

Op deze pagina vindt u alle lopende acties en campagnes van ons en onze design merken. Heeft u een vraag over een van deze acties? Neem dan contact op met onze klantenservice.



Develius Bank

Vitra Roadshow Acties

Tijdens de Vitra tentoonstelling 'The original comes from Vitra' bij MisterDesign, hebben we twee unieke acties lopen. Speciaal voor de echte Vitra- en designliefhebber. Benieuwd?

Geldig t/m 31 oktober 2019


Bekijk acties




In Between

&Tradition In Between Actie

U ontvangt nu een mooie korting op verschillende stoelen en tafels uit de In Between serie. Korting geldt op types SK1, SK2, SK3, SK4, SK5 en SK6.


Geldig t/m 30 november 2019


Bekijk In Between




Develius Bank

&Tradition Develius Bank Actie

U ontvangt nu 20% korting op de Fast Track uitvoeringen van de Develius Bank in de stof Fiord 151 van Kvadrat of een van de drie kleuren van de stof Ruskin van Romo. De uitvoeringen in Fiord zijn direct online te bestellen.


Geldig t/m 30 november 2019


Bekijk Develius




Fritz Hansen Swan Campagne

Fritz Hansen Swan Actie

De iconische Swan Chair, in 1958 ontworpen door Arne Jacobsen, is in de nieuwe stof Christianshavn tijdelijk voordeliger geprijsd! U ontvangt nu meer dan 15% korting op alle Swan Chairs in deze stoffering.


Geldig t/m 30 september 2019


Bekijk Swan




Vitra Fiber Chair

Vitra Fiber Inruilactie

Onlangs een Eames Plastic Chair aangeschaft, maar liever Fiber? Ruil uw Vitra Eames Plastic Chair in en ontvang een mooie korting op de aankoop van een originele Eames Fiberglass Chair!


Geldig tm 30 september 2019


Bekijk voorwaarden




Artifort F500

Artifort F500 Campagne

De Artifort F500 serie heeft dit jaar een speciale campagne prijs met 15% korting! Geldig op alle F500 fauteuils in de stoffen Artifort Selecte, De Ploeg Panama Plus, Kvadrat Savanna en Artifort Ox Leder.


Geldig tm 31 december 2019


Bekijk actie




Saarinen Tulip Chairs


Knoll Tulip Chair

De Knoll Saarinen Tulip Chair is in verschillende stofferingen tijdelijk voordeliger geprijsd. Kom langs in de winkel voor meer informatie en om de diverse stoffen te bekijken!



Bekijk Saarinen Tulip