Acerbis Alterego Kast

By Giacomo Moor

Omschrijving

De Acerbis Alterego Kast is een ontwerp van Giacomo Moor. Dit indrukwekkende ontwerp van de Italiaanse designer had zomaar ‘mirage’ kunnen heten, de complete kast lijkt op het eerste ogenblik namelijk te zweven door slechts één element. Maar wanneer het meubel aandachtig bekeken wordt, wordt duidelijk dat onder de kast een transparant onderstel bijdraagt aan deze luchtspiegeling.

Dat is niet het enige magische aan deze kast; het element waar de kast op lijkt te balanceren, kan namelijk bewegen. Dit is een schuifpaneel en verhult samen met twee scharnierdeuren de inhoud van de kast. De binnenzijde is opgedeeld in twee compartimenten; een klein compartiment van 51 centimeter breed met planken van transparant grijs glas en een groter compartiment van 76 centimeter breed met houten planken in dezelfde afwerking. De smalle scharnierdeur en de schuifdeur vormen samen de deuren van het grote compartiment en de bredere scharnierdeur is de deur voor het kleine compartiment. De Altergo kast is ontworpen in twee modellen, één waarbij de schuifdeur links (A) gesitueerd is en één waarbij de schuifdeur rechts (B) gesitueerd is. De compartiment verdeling is bij beide modellen ten opzichte van elkaar gespiegeld, meer informatie hierover is te vinden in de bijlage.

Voor de kast en draaideuren heeft u de keuze uit thermisch behandeld fineer in ‘Eucalyptus’, ‘Eucalyptus Black’, ‘Swamp Oak’, ‘Swamp Ash’ of glanzend (Glossy) of matte afwerking in verschillende lakkleuren. De binnenzijde is altijd in fineer bij de houten versies en gelakt bij de varianten in lak. Het ‘Swamp’ fineer is een speciale soort hout dat is verkregen uit stammen die onder de grond zijn gevonden, waar ze honderden jaren onder kleilagen bewaard zijn gebleven. Het lange natuurlijke proces dat dit hout is ondergaan is niet na te maken, en geeft de kast een unieke uitstraling met verrassende kleuren en texturen.

De schuifdeur kan worden uitgevoerd in diverse ‘Volcanic Earth’ afwerkingen en geborsteld ‘metallic’ nikkel. De schuifdeur in geborsteld nikkel kan alleen in combinatie met een kast in hout. De ‘Volcanic Earth’ schuifdeuren bestaan uit een met de hand aangebracht microcementmengsel van vulkanische aarde. Deze twee speciale afwerkingen zorgen voor een prachtig contrast met de houten of gelakte oppervlakken van de kast en onderstrepen het handgemaakte karakter van het meubel. Daarnaast kan de schuifdeur ook worden uitgevoerd in fineer of ‘Glossy’ lak. Het stevige, transparante onderstel is gemaakt van methacrylaat.

Online zijn zowel kastuitvoering A als B in twee kleuren direct te bestellen. Liever een andere uitvoering? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder. De Alterego kast is ook verkrijgbaar als dressoir, deze is terug te vinden in de productfamilie.

Acerbis Alterego Kast


✓ Indrukwekkend ontwerp met schuifdeur
✓ ‘Zwevend’ dankzij transparant onderstel
✓ Keuze uit een breed aanbod aan speciale afwerkingen
✓ In twee modellen (A/B) verkrijgbaar

Vragen over de Alterego Kast van Acerbis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Acerbis Alterego Kast.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Giacomo Moor
Jaartal 2016
Garantie 2 jaar
Merk Acerbis
Diepte / Lengte 49,5 cm.
Breedte 135 cm.
Hoogte 145 cm.
Bijlagen Alterego Kast Productinformatie Alterego Kast afmetingen

Alterego Kast - A

Mat Brick Red

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 7.106

Alterego Kast - B

Mat Brick Red

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 7.106

Alterego Kast - A

Swamp Oak / Geborsteld Nikkel

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 10.518

Alterego Kast - B

Swamp Oak / Geborsteld Nikkel

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 10.518

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit