Acerbis Alterego Dressoir

By Giacomo Moor

Omschrijving

Het Acerbis Alterego Dressoir is een ontwerp van Giacomo Moor. Dit indrukwekkende ontwerp van de Italiaanse designer had zomaar ‘mirage’ kunnen heten, de complete kast lijkt op het eerste ogenblik namelijk te zweven door slechts één element. Maar wanneer het meubel aandachtig bekeken wordt, wordt duidelijk dat onder de kast een transparant onderstel bijdraagt aan deze luchtspiegeling. Het magische zwevende effect wordt benadrukt door een LED strip aan de achterzijde van de kast, die over de gehele breedte loopt.

Dat is niet het enige magische aan deze dressoir; het element waar het geheel op lijkt te balanceren, kan namelijk bewegen. Dit is een schuifpaneel en verhult samen met scharnierdeuren en een lade de inhoud van het dressoir. Het meubel is verkrijgbaar in een breedtemaat van 246 en 290 centimeter. Het model 246 is voorzien van een lade aan de linkerzijde, een schuifpaneel en één scharnierdeur rechts. Model 296 heeft een lade, een schuifpaneel en zowel aan het linker uiteinde als rechter uiteinde scharnierdeuren zitten. Het schuifpaneel en de rechter scharnierdeur fungeren bij beide modellen als gezamenlijke deuren voor één compartiment. Alle compartimenten, met uitzondering van de lade, zijn voorzien van een transparante plank van grijs glas. De lade heeft een ‘Slate Grey’ afwerking en wordt van binnen verlicht. Op aanvraag kan de lade worden uitgerust met een flessenhouder of extra interne lade. Meer informatie over de indeling van het dressoir is te vinden in de bijlage.

Voor de kast en draaideuren heeft u de keuze uit thermisch behandeld fineer in ‘Eucalyptus’, ‘Eucalyptus Black’, ‘Swamp Oak’, ‘Swamp Ash’ of glanzend (Glossy) of matte afwerking in verschillende lakkleuren. De binnenzijde is altijd in fineer bij de houten versies en gelakt bij de varianten in lak. Het ‘Swamp’ fineer is een speciale soort hout dat is verkregen uit stammen die onder de grond zijn gevonden, waar ze honderden jaren onder kleilagen bewaard zijn gebleven. Het lange natuurlijke proces dat dit hout is ondergaan is niet na te maken, en geeft de kast een unieke uitstraling met verrassende kleuren en texturen.

De schuifdeur kan worden uitgevoerd in diverse ‘Volcanic Earth’ afwerkingen en geborsteld ‘metallic’ nikkel. De schuifdeur in geborsteld nikkel kan alleen in combinatie met een kast in hout. De ‘Volcanic Earth’ schuifdeuren bestaan uit een met de hand aangebracht microcementmengsel van vulkanische aarde. Deze twee speciale afwerkingen zorgen voor een prachtig contrast met de houten of gelakte oppervlakken van de kast en onderstrepen het handgemaakte karakter van het meubel. Daarnaast kan de schuifdeur ook worden uitgevoerd in fineer of lak. Het stevige, transparante onderstel is gemaakt van methacrylaat.

Online is het Alterego dressoir in breedtemaat 290 centimeter in twee kleuren direct te bestellen. Liever een andere uitvoering of formaat? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder. Het Alterego dressoir is ook verkrijgbaar als kast, deze is terug te vinden in de productfamilie.

Acerbis Alterego Dressoir


✓ Indrukwekkend ontwerp met schuifdeur
✓ ‘Zwevend’ dankzij transparant onderstel
✓ Keuze uit een breed aanbod aan speciale afwerkingen
✓ In twee formaten verkrijgbaar

Vragen over het Alterego Dressoir van Acerbis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Acerbis Alterego Dressoir.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Giacomo Moor
Jaartal 2016
Garantie 2 jaar
Merk Acerbis
Diepte / Lengte 49,5 cm.
Breedte 290 cm.
Hoogte 60 cm.
Bijlagen Alterego Dressoir productinfomatie Alterego Dressoir afmetingen

Alterego Dressoir 296

Mat Bordeaux

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 8.932

Alterego Dressoir 296

Swamp Oak / Geborsteld Nikkel

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 12.115

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit