Design spiegels

Design spiegels maken een stijlvolle badkamer, modern toilet of hal helemaal af. Vrouwen kijken dagelijks wel vijf keer in de spiegel. Kleine wandspiegels, spiegels aan banden, spiegels met opbergvakken en staande spiegels. Een design spiegel is een onmisbare woonaccessoire voor desingliefhebbers! MisterDesign verkoopt design spiegels van merken als Casamania, Hay, Goods, Ferm Living en Gervasoni en biedt ze aan in allerlei soorten en maten. Zo vindt u altijd iets wat u zoekt!

65 items

Page
  1. 1
  2. 2

65 items

Page
  1. 1
  2. 2

Kunst aan de muur met design spiegels

Je kunt natuurlijk een simpele uitvoering met lijst in de kamer hangen of zetten, maar echt leuk wordt het als een spiegel een kunstobject wordt. Zo is de Adnet spiegel van Gubi een van de meest populaire spiegels uit ons assortiment, met de leren band waaraan de spiegel wordt opgehangen. Maar ook de Francis spiegel van ons het Franse merk Petit Friture is een echt prachtplaatje aan de wand met de diepe kleuren die in elkaar overvloeien.

Kijk ook eens naast de categorie design spiegels naar de overige categorieën woonaccessoires: design tijdschriftenrekken, design vazen, vloerkleden, design wijnrekken, design audio, design behang, design kandelaars, design kapstokken, design klokken en muurstickers.

Voor advies over design spiegels kunt u ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!