Design muurstickers

U wilt een bepaalde ruimte in huis een leuke opfrisbeurt geven, zonder hiervoor te veel uit de kast te halen. Hoe pakt u dat aan? Met de design muurstickers van MisterDesign natuurlijk! MisterDesign is dé leverancier van 100 topmerken, waaronder diverse designers die gespecialiseerd zijn in het maken van muurstickers. U vindt bij ons muurstickers van Ferm Living, maar ook van KEK Amsterdam.

Design muurstickers zijn eenvoudig aan te brengen op verschillende ondergronden. Ze kunnen in een bepaald patroon geplaatst worden, maar u kunt er ook uw eigen creativiteit op los laten. Waar u ook voor kiest; bij MisterDesign heeft u altijd de grootste keuze. Plaats vandaag nog uw bestelling en wij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk thuisbezorgd wordt.

2 items

2 items


Kijk ook eens naast de categorie muurstickers naar de overige categorieën woonaccessoires: design spiegels, design theelichthouders, tijdschriftenrekken, design vazen, vloerkleden, design wijnrekken, design audio, behang, design kandelaars en design kapstokken.

Voor advies over muurstickers kunt u ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!