Design behang

Behang is weer helemaal terug van weggeweest. En dat vinden we maar wat leuk! Kinder behang, bloemen behang, grafisch behang, we hebben het allemaal. Naast het zeer populaire Ferm Living behang is ook het prachtige Cole en Son behang niet meer weg te denken uit onze collectie. Behang geeft u de perfecte mogelijkheid om op een gemakkelijke manier een eigen draai aan een ruimte te geven. Het vrolijkt op of zorgt voor een fris plaatje! En het is perfect voor een ieder die van verandering houdt. Zo kunt u regelmatig een andere sfeer aanbrengen in uw interieur, zonder daar veel voor te hoeven veranderen! 

169 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

169 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Design behang


Behang hoeft niet altijd standaard een hele wand te bedekken. Denk er bijvoorbeeld eens aan om slechts een of twee banen op de muur aan te brengen. Het meeste behang is bovendien vliesbehang, wat bijzonder gemakkelijk is om aan te brengen.

Kijk ook eens naast de categorie behang naar de overige categorieën woonaccessoires: design kandelaars, design kapstokken, Plaids, design klokken, design paraplubakken, design posters, sierkussens en design spiegels.

Voor advies over behang kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!