In gesprek met MisterDesign

Vanuit een gemeenschappelijke passie voor interieurdesign en geïnspireerd door grote designpioniers, richtten Marco van Rosmalen en René Nielen in 2010 MisterDesign op. Met een webshop, gevuld met de nieuwste en meest iconische meubelen, designlampen en woonaccessoires, weten zij steeds meer interieurliefhebbers te bereiken. Inmiddels heeft MisterDesign al meer dan 100.000 klanten mogen verwelkomen.

MisterDesign Winkel Impressie
Marco van Rosmalen en René Nielen MisterDesign
The House of MisterDesign

The House of MisterDesign

MisterDesign heeft weliswaar een webwinkel met een groot assortiment, maar is meer dan dat alleen. Voor inspiratie en advies kan men ook terecht in de showroom van MisterDesign, in ’s-Hertogenbosch. “We willen geen dozenschuiver zijn, liever brengen we een beleving. Achter elk artikel zit namelijk een verhaal, dat wij graag met onze klanten delen”, vertelt Marco, “Daarnaast begrijpen we dat consumenten niet gemakkelijk een nieuwe bank online bestellen. Die wil je toch graag even in het écht ervaren en uitproberen. Wij nodigen mensen daarom uit om hier sfeer te komen proeven en dan geven wij alle informatie die ze wensen.”

Tot maart 2018 werden de meubels vertegenwoordigd in twee winkels in de Hinthamerstraat, elk met een eigen thema. De behoefte aan meer ruimte om de enorme collectie te laten zien, kwam echter al snel om de hoek kijken. Een unieke kans deed zich voor toen de gemeente een nieuwe bestemming zocht voor het monumentale pand Pompen & Verlouw, waar vroeger een oude Ford garage huisde. Dit pand heeft alles wat ze zochten in een nieuwe winkel: geschiedenis, allure en natuurlijk een flinke upgrade in ruimte. Op ruim 2000 m2 is nu het summum van designmeubelen te vinden. Naast oude bekenden zoals Vitra en HAY, hebben namelijk ook nieuwe merken hun intrede gedaan, waaronder het Italiaanse Cassina en het Amerikaanse Knoll. Ook voor design verlichting kan men hier zijn hart ophalen. In de winkel is een studio gebouwd waar de collectie van FLOS goed vertegenwoordigd is. Daarnaast is er design verlichting van verschillende andere verlichtingsmerken in de showroom te vinden.

MisterDesign Showroom
Flos Studio MisterDesign
MisterDesign Showroom

Synergie

Het pand Pompen & Verlouw wordt gedeeld met een aantal andere bedrijven, die elkaar op deze locatie versterken. Zo kunnen mensen een kijkje nemen in het keramisch atelier van Cor Unum, dat zichtbaar is vanuit de winkel van MisterDesign door middel van een grote glazen wand. De verschillende vloeren van de winkel zijn een product van DRT gietvloeren, wiens kantoor eveneens gevestigd is in de winkel van MisterDesign. Als kers op de taart kan men de keuze van een bank overwegen onder het genot van een hapje of drankje in restaurant Garage Pompen Verlouw, dat zich achterin het pand bevindt. Buiten de openingstijden van de winkel zijn zij ook te bezoeken voor een heerlijk diner. Kortom: vier bedrijven die ieder op hun eigen gebied hun liefde voor ambacht en vakmanschap tonen, geven het karakteristieke Pompen & Verlouw een waardige, nieuwe bestemming.

Cor Unum
DRT
Restaurant

Beleving Voorop

Een belangrijk speerpunt voor MisterDesign is het overbrengen van de hartstocht en passie voor interieur en design in het bijzonder. Dit gebeurt in de winkel, waar in de naar verschillende thema’s ingerichte ruimtes, bijvoorbeeld klassiekers als de Barcelona Chair en de Togo van Ligne Roset zijn te bewonderen en waar we regelmatig tentoonstellingen houden. Ook worden er events georganiseerd waarbij bekende meubelseries in het zonnetje worden gezet en designers hun ontwerpen komen toelichten. Online brengen we deze beleving onder andere over op onze blogpagina, waar we inspirerende verhalen over designers en interieurontwerp delen. 

Advies en levering tot in de woonkamer

Natuurlijk staat ook dienstbaarheid hoog in het vaandel bij MisterDesign. Daarom heeft de winkel professionele interieuradviseurs in dienst. Onze gasten kunnen door hen een vakkundig interieuradvies laten opstellen en daarbij kiezen uit premium designmerken. Heeft u uw keuze kunnen maken? Dan zorgen wij ervoor dat alle grote meubels gratis bezorgd en op en top bij u geïnstalleerd worden. De gehele week rijden er bezorgers door heel Nederland en België om de producten af te leveren. Als een product op voorraad is, heeft u het de volgende dag, of uiterlijk binnen een week in uw huis staan. Kleine artikelen kunnen zelfs diezelfde avond nog geleverd worden. “En als de meubelen eenmaal staan, nemen we alle verpakkingsmateriaal ook weer mee naar huis. De klant moet direct kunnen genieten, zonder al te veel moeite”, zegt René trots.

MisterDesign Advies
MisterDesign Montage
About MisterDesign Pakketje

Team MisterDesign staat voor u klaar!

René en Marco hebben altijd al in de meubelbranche gewerkt. “Als je eenmaal met het interieurvirus wordt besmet, kom je er nooit meer vanaf”, lachen ze. "Het is een prachtige branche met volop mogelijkheden." In eerste instantie bestond het team uit maar 2 personen maar de zaken gingen zo goed dat het team na een half jaar al verdubbelde. Deze groei vond niet alleen in de winkel plaats. Ook op het hoofdkantoor en in het magazijn komen er steeds meer collega’s bij die ervoor zorgen dat de website wordt onderhouden, klanten met vragen geholpen worden en de pakketjes zorgvuldig worden verpakt en verzonden. Het totale team bestaat inmiddels uit meer dan 60 personen en het einde lijkt nog niet in zicht. Marco: “We rennen een hele mooie race, maar het is wel een marathon en geen sprint. Het is ontzettend mooi en vol uitdaging en eigenlijk hoeven we voorlopig ook nog niet te finishen.”

Interieuradvies
MisterDesign showroom
MisterDesign Frontdesk