HAY About A Chair AAC16 Stoel

By Hee Welling

Omschrijving

HAY Stoel AAC16 van Hee Welling is een stoel die behoort tot één van de meest veelzijdige serie meubelen van Hay. De "About A"-collectie is inmiddels uitgegroeid tot een reeks met vrijwel onbeperkte mogelijkheden. Hee Welling heeft met deze collectie bewezen dat uit één krachtig idee een schat aan opties kunnen ontstaan. Tegenwoordig omvat de collectie eet- en vergaderstoelen, bureaustoelen, barkrukken, loungestoelen, tafels, voetenbankjes en de nieuwste aanwinst een bank. Bovendien is de collectie zowel geschikt voor particulieren als publieke instellingen.

De vele kleuren, bekledingsmogelijkheden en de opties voor het frame vormen samen bijzonder sterke keuzemogelijkheden zonder afbreuk te doen aan het basisconcept.

AAC16 is verkrijgbaar met een onderstel in verchroomd staal of met een gepoedercoat wit of zwart onderstel. Voor de zitting heeft u de keuze uit 6 verschillende kleuren: wit, zwart, grijs, mosterd, koraalrood of blauw.

De stoel is stapelbaar tot maximaal 8 stuks.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Hee Welling
Garantie 5 jaar
Merk HAY
Diepte / Lengte 50
Hoogte 78
Breedte 58
Opties Gestoffeerd, Stapelbaar

AAC16 Stoel

Zwart / Zwart

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 209

AAC16 Stoel

Wit / Wit

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 209

Bestel direct mee

About A Chair Zitkussen voor AAC Stoel

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 39

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit