HAY AAC 26 Stoel Met Vast Zitkussen

By Hee Welling

Omschrijving

De HAY About A Chair AAC 26 Stoel Met Vast Zitkussen is een ontwerp van Hee Welling.

Hee Welling, een Deense designer, kennen we van verschillende ontwerpen op het gebied van inrichting, meubelen, verlichting en industrieel design. Vooral de Scandinavische oorsprong is terug te herkennen in zijn ontwerpen. Hee is meermaals genomineerd als beste Deense ontwerper van het jaar en heeft inmiddels ook al zijn plaats weten te veroveren op de lijst van meest populaire ontwerpers: de Architonic's Top 200 ontwerpers 2015. Hee Welling ontwerp veel voor het Deense merk HAY.

HAY is een mondiaal bedrijf dat staat voor het creëren van duurzame kwaliteit meubelen tegen betaalbare prijzen. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk mensen van excellent design genieten. De trots voor Danish Modern - en daarmee de kwaliteit, het vakmanschap en het humanistische ontwerp - is terug te vinden in de collectie van HAY. Zo ook in de About a Chair Stoel. De AAC-collectie is de meest veelzijdige serie van HAY. Het begon met één stoel en is uitgegroeid tot een serie met vrijwel onbeperkte mogelijkheden.

De AAC 26 Stoel Met Vast Zitkussen van HAY is gemaakt van prolypropyleen en staal. De stoel heeft een breedte van 59 centimeter, een totale hoogte van 79 centimeter en een diepte van 52 centimeter. De zithoogte bedraagt 46 centimeter. Deze variant van de AAC 26 Stoel is voorzien van een vast zitkussen in diverse mooie stof- en lederuitvoeringen. Heeft u interesse in een andere stoffering? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs.

U kunt ook kiezen voor een uitvoering waarvan de voorkant van de zitschaal geheel bekleed is, of voor een stoel zonder bekleding. Welke uitvoering van de AAC26 u ook kiest, alle uitvoeringen zijn bijzonder mooi én comfortabel!

HAY AAC 26 Stoel Met Vast Zitkussen


✓ Diverse uitvoeringen
✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ Prachtig Nordic design
✓ Afmetingen: b. 59 x h. 79 x d. 52 cm.
✓ Design: Hee Welling

Vragen over de AAC 26 Stoel met vast zitkussen van HAY?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet bij staat of u meer informatie wenst over de HAY AAC 26 Stoel met vast zitkussen van HAY.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Hee Welling
Garantie 5 jaar
Merk HAY
Diepte / Lengte 52
Breedte 59
Hoogte 79
Opties Gestoffeerd, Met arm
Zithoogte 46

AAC 26 Stoel

Hallingdal 126 / Wit - Wit

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 425

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit