Artifort 500 Series: F587

By Geoffrey Harcourt

Omschrijving

De fauteuils van de 500 Serie, ontworpen door Geoffrey Harcourt, behoren tot de collectie van het merk Artifort. Geoffrey Harcourt heeft de fauteuils ontworpen met in zijn gedachten de stelling: “De stoel moet zich naar de mens richten en niet andersom.” In 1967 ontwerpt Harcourt een serie draaifauteuils met trompetvoet waarbij alle aandacht uitgaat naar de zitschelp. De schelp is groot genoeg om heerlijk in weg te kunnen kruipen.

Ondanks dat Harcourt al geruime tijd niet meer ontwerpt levert hij in 2011 toch nog de blauwprint voor een nieuw, eigentijds onderstel voor “zijn” 500-serie. Het is deze kruisvoet die Artifort in 2012 geïntroduceerd heeft.

De 500 Series bestaan uit verschillende series van fauteuils:
- Fauteuil I, Fauteuil II, Fauteuil III en een schommelstoel

Voor alle series geldt dat u voor de bekleding van de fauteuil en bijpassende poef de keuze heeft uit vele verschillende kleur- en stofmogelijkheden. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een bekleding in leer.

Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden of wenst u één van de fauteuils van de 500 Serie te bestellen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder!

Artifort 500 Series Fauteuil III


✓ Draaibaar
✓ Comfortabel
✓ Enorme diversiteit
✓ Design: Geoffrey Harcourt

Vragen over de 500 Series: F587 van Artifort?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artifort 500 Series: F587.

 Artifort F500 Actie
 Tijdelijk bestelt u de 500 series van Artifort met een aantrekkelijke korting. De  actie geldt voor de gehele F500 serie en is van toepassing bij de geselecteerde  stofferingen Artifort Selecte, Artifort Spektra, Artifort Lana en Artifort Ox. Deze  actie loopt t/m 31 mei 2022.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Leder
Designer Geoffrey Harcourt
Garantie 2 jaar
Merk Artifort
Diepte / Lengte Naar keuze.
Breedte Naar keuze.
Hoogte Naar keuze.
Opties Draaibaar, Gestoffeerd
Zithoogte Naar keuze.

Fauteuil III
Vanafprijs

Levertijd: 15 - 16 weken

Normale prijs: € 3.005

Special Price € 2.705

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit